Hotel Aurum - 4200 Hajdúszoboszló,Mátyás király sétány 3.

TB-támogatott gyógykezelések

Gyógyulni szeretne? Kikapcsolódásra vágyik?

Tudta Ön, hogy kedvezményes, TB támogatott gyógykezeléseket tud igénybe venni a Hotel Aurum**** gyógyászati részlegén? És ehhez még beutalóra sincs szüksége!

Legyen Ön is vendégünk és lehetősége nyílik a Hotel Aurum**** szállodánk gyógyászati részlegén kedvezményes, TB által támogatott gyógykezelések igénybe vételére.

A társadalombiztosító abban az esetben támogatja a kezeléseket, ha Ön minimum 4 napon keresztül igénybe veszi, erre hétköznap és igény esetén szombaton van lehetőség.

Szállodánkban reumatológus szakorvos rendel, aki egy állapotfelmérést követően felírja Önnek a javasolt kezeléseket. Így Önnek nincs szüksége beutalóra, csak személyi igazolványát, lakcímkártyáját és TB kártyáját kell magával hoznia.

A gyógykezelések ára TB támogatással napi 2500-2800 Ft*, amelyért naponta 3 kezelést tud igénybe venni! Ezen felül a kezelőlap felmutatásával a kezelések napjain ingyenesen látogathatja a városi gyógyfürdőt és az Árpád uszodát is!

Szállodánkban a következő kezelések igénybe vételére van lehetőség: orvosi masszázs, iszappakolás, víz alatti sugármasszázs, valamint különböző elektromos kezelések.

Ha Önnek olyan kezelésre van szüksége, mely szállodánk terápiás részlegén nem elérhető, a kúracsomag keretében a városi gyógyfürdőben tudja igénybe venni az adott kezelést, felár nélkül!

Ha Ön nem Hotel Aurum**** szállodánk vendége, térítés ellenében a kezelések igénybe vételének idejére Ön is használhatja a Hotel Aurum**** wellness részlegét! Ajánljuk figyelmébe „Gyógyító hétköznapok” elnevezésű csomagunkat, mely szállodánk ajánlatai között megtalálható és mellyel gyógykezelések igénybe vétele esetén kedvezményes áron foglalhat!

*A Hungarospa Zrt. mindenkori árainak megfelelően , az esetleges árváltozásért a szálloda nem vállal felelősséget. 

Gyógymasszázs

Segítik a letapadt izmok ellazítását, vérbőséget okozva csillapítják a fájdalmat, kondicionáló, frissítő hatása sem elhanyagolható.

 

Tangentor

Gyógyvízzel végzett kezelés. Kíméletesen, mégis alaposan átmasszírozhatóak vele a testrészek. Alkalmas mozgásszervi panaszok, egyes idegrendszeri betegségek, keringési problémák esetén. Ellazíthatók a görcsös izmok, oldódnak a merevségek, fokozódik a vér-és nyirokkeringés, erősödnek a legyengült izmok.

 

Iszap

A hajdúszoboszlói iszap ásványi anyagokban gazdag, hőhatása lokálisan vérbőséget okoz, oldja a merevséget, lazítja az izmokat, fokozza az anyagcserét. Elsősorban a meszesedéses, kopásos mozgásszervi panaszok, nőgyógyászati problémák, de bizonyos bőrgyógyászati betegségek esetén is hatékony.

 

Lézer

A szövetekbe 35-40 mm mélységbe behatol. Hatására javul a helyi vérkeringés, oldódik az izmok feszülése, csökken a fájdalom, elősegíti a szervezet saját gyulladás gátló anyagainak termelődését.

 

Bemer

Javasolt: Perifériás keringési zavarok, magas vérnyomás betegség, agyvérzés megelőzése, vérkeringési zavarral társult mozgásszervi betegségek, sportsérülések, migrén, anyagcsere betegség, idült gyulladásos bélbetegség, bizonyos bőrbetegségek, csonttörések és sebgyógyulás elősegítése esetén. 
A szervezet öngyógyító folyamatait beindítja.

 

Elektroterápia (TENS, Interferencia, Diadynamik, Selectiv ingeráram, Ultrahang, iontoforésis, galvánkezelések)

Jól alkalmazható mozgásszervi panaszoknál. Fájdalomcsillapító, keringésjavító, gyulladáscsökkentő, izomlazító hatású. Csonttörések esetén meggyorsítja a csontszövetek beépülését, átépülését.

Gyógykezelések díja:

Aktuális időjárás

Hajdúszoboszlón

Testvérszállodáink és kiemelt partnereink
Hajdúszoboszlón

Hotel Aurum Family

Gyermekbarát szálloda, négycsillagos minőség

Park Hotel Ambrózia

Háromcsillagos szálloda, családias szolgáltatásokkal

Aqua Line Apartmanház

Önellátó apartmanok csendes környéken, a Hungarospa közelében

Angyal Vendégház

Hangulatos Tokaji borozóval, Hotel Aurum wellness használattal

Admirális Panzió

Hajdúszoboszló központjában, egész évben nyitva tartó Halászcsárda