Hotel Aurum - 4200 Hajdúszoboszló,Mátyás király sétány 3.
HU EN DE
Árkalkuláció és Foglalás

Aurum Törzsvendég Program

Elindult a Hotel Aurum**** egyedi és előnyökkel teli Törzsvendég Programja.

Nagy öröm számunkra, hogy hosszas előkészültek, tervezgetések után, rengeteg vendégvélemény olvasgatást követően és számos javaslatot megfogadva megvalósíthattuk régóta dédelgetett álmunkat; létrehoztunk egy olyan törzsvendégprogramot, amellyel egyszerűen, hatékonyan tudjuk vendégeink belénk fektetett bizalmát, lojalitását meghálálni. 
Köszönünk minden mosolyt, bíztató szót, erőt és támogatást, a rengeteg nálunk töltött éjszakát, szállodánkban szerzett élményt, pozitív visszajelzést!

Egy csapathoz tartozni mindig jó dolog, pláne egy szuper csapathoz. 

Törzsvendég Programunk már Önre is vár.

 • Regisztrációja után azonnal 2500 bónuszponttal jutalmazzuk.
 • Adatmegadással extra pontokat is szerezhet.
 • Foglalásait a Silver szinten már 5% kedvezménnyel teheti meg.
 • Már a Basic szinttől foglalásai után a jövőben extra pontokat írunk jóvá, melyeket a Silver szinttől kedvezményekre is válthat.

Előnyök, kedvezmények kizárólag tagoknak.

 • Egyedi akciók első kézből - Exkluzív promóciók törzsvendégeknek.
 • Silver szinttől minden, a szálloda weboldalán indított foglalása után pontjóváírás és azonnali kedvezmény jár.
 • Gold-Aurum szinten a  végösszeg akár 8%-át pontokkal is fizetheti.
 • Több pihenés = több élmény + ráadás pontok és magasabb kedvezmény

Hogyan lehetek csapattag?

 • A regisztráció mindössze pár kattintás és néhány adat megadása.
 • Regisztráció után megerősítés is szükséges.
 • Személyes és számlázási adatainak megadása önkéntes.
 • Adatait, ajánlatkéréseit, jövőbeli foglalásait saját loyalty fiókjában kezelheti,
 • Preferenciáit egyedileg, saját felhasználói profiljában állíthatja.

Regisztráció kötelezettség nélkül.

Loyalty Programunk tagjaként csak nyerhet. Már a regisztrációért is pont jár, mely kedvezményekre váltható.

Aurum Törzsvendég Program tag leszek

Az Aurum Törzsvendég Program szintjei:

Basic
A Basic tagság feltétele
Regisztráció
A Basic tagság előnyei
A foglalásai végösszegének %-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének 3%-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Silver
A Silver tagság feltétele
2 foglalás
megléte
és
150.000 Ft
elköltése
A Silver tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 3%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének 3%-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Foglalása végösszegéből 5% kedvezményt kap!
Gold-Aurum
A Gold-Aurum tagság feltétele
5 foglalás
megléte
és
300.000 Ft
elköltése
A Gold-Aurum tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 5%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének 5%-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Foglalása végösszegéből 8% kedvezményt kap!
 • 10% kedvezmény a'la carte fogyasztás esetén
 • Ingyenes wellness használat érkezés napján 11:00 órától, elutazás napján 15:00-ig
 • bor bekészítés az Angyal borászat kínálatából

GY.I.K.

Természetesen. Törzsvendég programunkba mindenki regisztrálhat, aki szeretne kedvezményesen pihenni nálunk, illetve szeretné a program további előnyeit élvezni a jövőben. A csatlakozás mindössze egy regisztrációhoz kötött. Regisztrációt követően minden törzsvendég a regisztrációs szintre kerül, ahol már meg is kapja a regisztrációért járó 2500 pontot. Egyéb feltétel teljesítésére (eltöltött éjszaka szám, elköltött összeg...stb) nincs szükség.
Minden tagunknak biztosítunk az adott törzsvendég szintnek megfelelő mértékű kedvezményt közvetlenül a szálloda weboldalán keresztül történő foglalásokból, mely azonnal levonásra is kerül a foglalási folyamatban. A regisztráció mellett bizonyos adatok (személyes, számlázási...) megadásért szerzett, valamint a foglalások után járó és jóváírt pontokat a Silver szinten a foglalásai során fel is használhatja, azaz kedvezményre válthatja.
A pontok beváltása csak a Silver és a Gold szinten lehetséges. A Basic szinten a  pontok gyűjtése történik.
A regisztrációra ilyen esetben is szükség van, így kérjük, ebben az esetben is regisztráljon, hiszen Önt kiváltképp megilleti a törzsvendégeinknek járó regisztrációs bónuszpont.
Szállodánk hűségprogramját azért hoztuk létre, hogy a bennünket több alkalommal választó és évente akár többször nálunk pihenő vendégeink hűségét honoráljuk. Programunkban 3 szintet különböztetünk meg. Basic szint - Silver szint - Gold-Aurum szint. Mindegyik szinten egyedi előnyök és kedvezmények várnak Önre, melyek szintről szintre emelkednek, gyarapodnak. A regisztrációs szinthez semmilyen feltétel teljesítése nem szükséges, azonban a többi szint elérése foglalási darabszámhoz és költéshez kötött.
A törzsvendég programhoz való csatlakozás mindenféle kötelezettségtől mentes, mindössze egy regisztrációhoz kötött (név, e-mail cím és regisztráció megerősítés szükséges hozzá). A program szintjeinek előnyeit ezen az oldalon a szintek leírásánál olvashatja. FONTOS, hogy a szintekhez tartozó kedvezményeket abban az esetben érvényesíti a szobafoglalási és ajánlatadó rendszerünk, amennyiben a regisztráció megerősített státuszú valamint a foglalás és ajánlatkérés során a törzsvendég be van jelentkezve a saját törzsvendég felhasználói profiljába.
A regisztrációért, adatmegadásért, ismerősök meghívásáért járó és a foglalások során szerzett, jóváírt pontok a megszerzéstől számított 1 évig érvényesek. Lejárat előtt a program e-mailben értesítést küld, hogy hamarosan lejáró pontokkal rendelkezik, így ezek felhasználására már nincs sok idő.
A foglalás során szerzett pontok első körben feltételes pontként jelennek meg a felhasználói fiókban, felhasználható pontokká a foglalás leutazását követően válnak. Amennyiben egy foglalás során történik pontbeváltás, így a foglalás kedvezményesen történt, de a foglalás valamilyen oknál fogva lemondásra kerül, akkor a szálloda a törzsvendég számára a foglalás során felhasznált pontokat visszaadja, a feltételes pontokat pedig törli.
A szintekhez tartozó kedvezmények, a szerzett pontok beválthatósága maximalizálva van, valamint egy foglalás során a kedvezmények és a pontok kizárólag egy felhasználótól vonhatók le és válthatók be, így célszerű családonként egy főnek regisztrálni. Javasoljuk, hogy az a családtag regisztráljon, aki általában a foglalást koordinálja és felhasználói fiókot is "kezeli".
A két kedvezmény nem vonható össze, illetve pontok beváltása sem lehetséges. A teljes előre fizetés esetén a törzsvendég program kedvezményei nem érvényesek.

Aktuális időjárás

Hajdúszoboszlón

Testvérszállodáink és kiemelt partnereink
Hajdúszoboszlón

Hotel Aurum Family

Gyermekbarát szálloda, négycsillagos minőség

Park Hotel Ambrózia

Háromcsillagos szálloda, családias szolgáltatásokkal

Aqua Line Apartmanház

Önellátó apartmanok csendes környéken, a Hungarospa közelében

Angyal Vendégház

Hangulatos Tokaji borozóval, Hotel Aurum wellness használattal

Admirális Panzió

Hajdúszoboszló központjában, egész évben nyitva tartó Halászcsárda