Hotel Aurum - 4200 Hajdúszoboszló,Mátyás király sétány 3.

Aurum Étterem

Válogasson svédasztalos kínálatunkból vagy kényeztesse magát finom falatokkal az étlapról wellness teraszunkon megpihenve!

Elhelyezkedés:

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 3.
Tel: +36 52 271 431
Nyitva tartás: Egész évben nyitva tartunk, 07:00-22:00 között várjuk vendégeinket

Kínálatunk:

Éttermünkben a szálloda színvonalához méltó, magas minőségű ételek széles választékát sorakoztatjuk fel. Félpanziós ellátást tartalmazó csomagjainkat foglaló vendégeink reggelire és vacsorára is bőséges svédasztalos kínálatból tudnak válogatni. A vacsora alkalmával saláták, több fajta leves és főétel, desszertek és gyümölcs is felkerül a terítékre. Az ízek összeállításában igyekszünk örömet a szerezni a külföldi, magyar konyhát megismerni szerető vagy éppen magyaros ízeket kedvelő belföldi vendégeknek, de ugyanúgy megjelennek nemzetközi ételkülönlegességek is a választékban.

Azon vendégeinknek, akik napközben megéheznek, ajánljuk a’la carte étlapunk kínálatát, ahol nem csak a tartalmas főételekre vágyókra gondoltunk! Ha a wellnessben ülve megéhezik, csak látogasson át a fürdőrészleg mellett található wellness teraszra, ahol az étlapról könnyed harapnivalót is tud választani, legyen az egy különlegese összeállított szendvics vagy egy saláta.

Szakmailag magas szinten felkészült szakácsainknak az sem jelent gondot, ha valamilyen ételallergia miatt speciális ételeket igényel. Kérjük, ezt szobafoglaláskor előre jelezze, hogy már az érkezés estéjén személyre szabott ételsort tudjon elfogyasztani.

Az ételek ízét pedig mi sem tenné teljesebbé, mint a Tokaj-hegyaljai Angyal Borászat és Szőlőbirtok díjnyertes borai! Megértjük, ha nehéz a választás, ezért felszolgáló kollégáink készséggel segítenek megtalálni az Ön ízlésének és az ételek jellegének legmegfelelőbbet!

Már most megsúgjuk: ha szereti a friss ízeket, az Angyal Rosé-ban nem fog csalódni!

Szakácsaink:

Az Aurum Étterem konyháját Fodor Zsolt vezeti, aki több éves tapasztalattal a háta mögött, 4 csillagos színvonalon gondoskodik róla, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt a választékban.

Szállodacsoportunk executive chef-je, Holda József mesterszakácsunk pedig garancia az állandó magas színvonalra!

Őszi recept ajánlatunk: Csokoládés-sütőtökös kocka 

HOZZÁVALÓK
• 10 dkg vaj 
• 5 dkg étcsokoládé 
• 2 db tojás 
• 18 dkg cukor 
• 20 dkg sütőtökpüré 
• 1tk vanília kivonat 
• 1 tk szódabikarbóna 
• 5 dkg kakaópor 
• 10 dkg liszt 
• 0.5dl tej 
• 25 dkg Mascarpone 
• 15 dkg sütőtökpüré 
• 1ek krémes alappor 

ELKÉSZÍTÉS 
• A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A vajat a csokoládéval összeolvasztjuk, a tojást habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a sütőtökpürét, a vajas csokoládét, a vaníliát és a szódabikarbónával, kakaóval vegyített lisztet. Végül a tejjel lazítjuk. 
• A masszát egy 25x25 cm - és kivajazott, kilisztezett - tepsibe simítjuk, és kb. 30 - 35 perc alatt megsütjük. Tűpróba szükséges. 
• A krém hozzávalóit habosra keverjük, rásimítjuk a sütemény tetejére, majd csillagcsővel ellátott habzsák segítségével kidíszítjük. 
(forrás: https://www.mindmegette.hu/csokolades-sutotokos-kocka.recept/)

Aktuális időjárás

Hajdúszoboszlón

Testvérszállodáink és kiemelt partnereink
Hajdúszoboszlón

Hotel Aurum Family

Gyermekbarát szálloda, négycsillagos minőség

Park Hotel Ambrózia

Háromcsillagos szálloda, családias szolgáltatásokkal

Aqua Line Apartmanház

Önellátó apartmanok csendes környéken, a Hungarospa közelében

Angyal Vendégház

Hangulatos Tokaji borozóval, Hotel Aurum wellness használattal

Admirális Panzió

Hajdúszoboszló központjában, egész évben nyitva tartó Halászcsárda