Hotel Aurum - 4200 Hajdúszoboszló,Mátyás király sétány 3.
HU EN RO

Aurum élményutalványok ajándékba

Nem tudja, mit ajándékozzon szeretteinek? Szerintünk nincs jobb a gondtalan pihe­nésnél! Így szállodáinkba előre kiválasztott idő­pontra, hosszabb idő­tartam­ra szóló, vagy akár meg­határo­zott névértékű utalványt is tud vásárolni!

Hogy az öröm felhőtlen legyen, ajándékozzon pihenést!

A vásárlás menete nagyon egyszerű, a megajándékozottnak pedig semmi dolga sincs, csak kiválasztani a megfelelő időpontot és a foglalást követően már érkezhet is hozzánk! Az ajándékozás fényét pedig akár egy névre szóló ajándékutalvánnyal emeljük. Több féle utalvány típus közül választhat:

már 92 000 Ft-tól
Utószezoni Aurum pihenés ajándékba hétköznapokon

Utószezonban is a tökéletes ajánlatunk az igazi Aurum élmény

már 100 000 Ft-tól
Utószezoni Aurum pihenés ajándékba hétvégéken is

Utószezoni feltöltődéshez ajánljuk: ajándékozzon őszi vagy téli pihenést Szeretteinek masszázsutalvánnyal.

már 20 000 Ft-tól
Értékutalvány

Értékutalványaink tökéletes meglepetést jelentenek, hiszen a megvásárlástól számított 1 évig a szálloda bármely szolgáltatására felhasználhatók.

I. Időtartam alapján:

1.) Kiválasztott időpontra szóló:

Ha valamilyen jeles esemény kapcsán az időpontot is kiválasztotta, esetleg azzal szeretné meglepni az ünnepeltet, hogy szállodánkban tölti a születésnapját vagy házassági évfordulóját, akkor van lehetőség az Ön által kiválasztott időpontra szobát foglalni.

2.) Időtartamra szóló:

Sokszor érdemesebb úgy ajándékozni, hogy az ünnepeltre bízzuk az időpontválasztást, így akkor tudja igénybe venni az ajándék pihenést, amikor ez neki a legalkalmasabb. Ez szólhat csak a kiválasztott szezonra (pl. előszezonra vagy csak utószezonra), ekkor csak a szezonban érvényes árat kell kifizetni. Vagy szólhat hosszabb időtartamra (maximum 1 évre), amikor a főszezoni áron van lehetőség megvásárolni az utalványt és a vendég dönti el, hogy nyáron szeretne ellátogatni szállodánkba vagy éppen a főszezonon kívül.

II. Érték alapján:

1.) Meghatározott csomagra szóló:

Ha valamilyen jeles esemény kapcsán az időpontot is kiválasztotta, esetleg azzal szeretné meglepni az ünnepeltet, hogy szállodánkban tölti a születésnapját vagy házassági évfordulóját, akkor van lehetőség az Ön által kiválasztott időpontra szobát foglalni.

2.) Meghatározott névértékű utalvány:

Előfordulhat, hogy Önnek egyik csomagunk ára sem egyezik azzal az összeggel, melyet Ön ajándékba szeretne adni. Ilyen esetben ajánljuk figyelmébe a meghatározott névértékű utalványt. Ekkor Ön dönti el, hogy milyen összeget szán az ajándékra és mi az Ön által befizetett összegről állítunk ki utalványt. Ezt a vendég bármelyik csomagajánlatunkra és szolgáltatásunkra felhasználhatja az utalvány értékéig, az esetleges többlet költséget pedig a helyszínen tudja rendezni.

III. Egyéb szolgáltatások

Nagyszerű ajándék lehet egy 2 főre szóló vacsora vagy masszázs is. Csak határozza meg, hogy milyen értékű vacsorára gondolt vagy válassza ki az Önnek tetsző masszázst! Természetesen itt sem jelent akadályt, hogy a vendég döntse el a neki leginkább megfelelőt, így ez esetben is van lehetőség meghatározott értékben utalványt vásárolni.

Az ajándékutalvány vásárlás menete:

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb utalvány típust! Az egyeztetésben természetesen készséggel segítünk! Kérjük e-mailben megrendelni az utalványt, megadni a megajándékozott(ak) nevét valamint a számlázási címet, melyre a számlát kiállíthatjuk a befizetést követően. Ezután megküldjük Önnek a befizetéshez/átutaláshoz szükséges banki adatainkat. Kérjük, a gördülékeny ügyintézés érdekében jelezze, ha a befizetés megtörtént és már küldjük is az utalványt valamint a számlát Önnek postai úton az Ön által megadott adatok alapján. Ha közel van az átadás dátuma, akkor sincs gond, az utalványt e-mailben el tudjuk küldeni.

Forduljon hozzánk bizalommal a kiválasztott szálláshely elérhetőségei egyikén!

MINTA

Aktuális időjárás

Hajdúszoboszlón

Testvérszállodáink és kiemelt partnereink
Hajdúszoboszlón

Hotel Aurum Family

Gyermekbarát szálloda, négycsillagos minőség

Park Hotel Ambrózia

Háromcsillagos szálloda, családias szolgáltatásokkal

Aqua Line Apartmanház

Önellátó apartmanok csendes környéken, a Hungarospa közelében

Angyal Panzió

Frissen felújított családias panzió, hangulatos Tokaji borozóval

Admirális Panzió

Hajdúszoboszló központjában, egész évben nyitva tartó panzió