Hotel Aurum - 4200 Hajdúszoboszló,Mátyás király sétány 3.
HU EN RO
Árkalkuláció és Foglalás

TB-támogatott gyógykezelések

Gyógyulni szeretne? Kikapcsolódásra vágyik?

Tudta Ön, hogy kedvezményes, TB támogatott gyógykezeléseket tud igénybe venni a Hotel Aurum**** gyógyászati részlegén? És ehhez nem szükséges az orvosi beutaló sem!

Legyen Ön is vendégünk és lehetősége nyílik a Hotel Aurum**** szállodánk gyógyászati részlegén kedvezményes, TB által támogatott gyógykezelések igénybe vételére.

A társadalombiztosító abban az esetben támogatja a kezeléseket, ha Ön minimum 4 napon keresztül igénybe veszi, erre hétköznap és igény esetén szombaton van lehetőség.

Szállodánkban reumatológus szakorvos rendel, aki egy állapotfelmérést követően felírja Önnek a javasolt kezeléseket. Így Önnek nincs szüksége beutalóra, csak személyi igazolványát, lakcímkártyáját és TB kártyáját kell magával hoznia.

A gyógykezelések ára TB támogatással napi 3800 Ft*, amelyért naponta 3 kezelést tud igénybe venni! Ezen felül a kezelőlap felmutatásával a kezelések napjain ingyenesen látogathatja a városi gyógyfürdőt és az Árpád uszodát is!

Szállodánkban a következő kezelések igénybe vételére van lehetőség: orvosi masszázs, iszappakolás, víz alatti sugármasszázs, valamint különböző elektromos kezelések. Ha Önnek olyan kezelésre van szüksége, mely szállodánk terápiás részlegén nem elérhető, a kúracsomag keretében a városi gyógyfürdőben tudja igénybe venni az adott kezelést, felár nélkül!

Ha Ön nem Hotel Aurum**** szállodánk vendége, térítés ellenében a kezelések igénybe vételének idejére Ön is használhatja a Hotel Aurum**** wellness részlegét! Ajánljuk figyelmébe „Gyógyító hétköznapok” elnevezésű csomagunkat, mely szállodánk ajánlatai között megtalálható és mellyel gyógykezelések igénybe vétele esetén kedvezményes áron foglalhat!

*A Hungarospa Zrt. mindenkori árainak megfelelően , az esetleges árváltozásért a szálloda nem vállal felelősséget. 

Gyógymasszázs

Klasszikus svédmasszázst és reflexzóna masszázst végeznek szakembereink. A masszázs kezelésének fájdalomcsillapító, izomtónus szabályozó, vérkeringést javító, fáradtságérzetet csökkentő és a psychés állapotot javító hatásuk van. A reflexzóna masszázs alkalmazásával belső szervek betegségeire tudnak reflextonikusan hatni.

 

Tangentor

Gyógyvízzel végzett kezelés. Kíméletesen, mégis alaposan átmasszírozhatóak vele a testrészek. Alkalmas mozgásszervi panaszok, egyes idegrendszeri betegségek, keringési problémák esetén. Ellazíthatók a görcsös izmok, oldódnak a merevségek, fokozódik a vér-és nyirokkeringés, erősödnek a legyengült izmok.

 

Iszap

A hajdúszoboszlói iszap ásványi anyagokban gazdag, hőhatása lokálisan vérbőséget okoz, oldja a merevséget, lazítja az izmokat, fokozza az anyagcserét. Elsősorban a meszesedéses, kopásos mozgásszervi panaszok, nőgyógyászati problémák, de bizonyos bőrgyógyászati betegségek esetén is hatékony.

 

Lézer

A szövetekbe 35-40 mm mélységbe behatol. Hatására javul a helyi vérkeringés, oldódik az izmok feszülése, csökken a fájdalom, elősegíti a szervezet saját gyulladás gátló anyagainak termelődését.

 

Bemer

Javasolt: Perifériás keringési zavarok, magas vérnyomás betegség, agyvérzés megelőzése, vérkeringési zavarral társult mozgásszervi betegségek, sportsérülések, migrén, anyagcsere betegség, idült gyulladásos bélbetegség, bizonyos bőrbetegségek, csonttörések és sebgyógyulás elősegítése esetén. 
A szervezet öngyógyító folyamatait beindítja.

 

Elektroterápia (TENS, Interferencia, Diadynamik, Selectiv ingeráram, Ultrahang, iontoforésis, galvánkezelések)

Jól alkalmazható mozgásszervi panaszoknál. Fájdalomcsillapító, keringésjavító, gyulladáscsökkentő, izomlazító hatású. Csonttörések esetén meggyorsítja a csontszövetek beépülését, átépülését.

Aktuális időjárás

Hajdúszoboszlón

Testvérszállodáink és kiemelt partnereink
Hajdúszoboszlón

Hotel Aurum Family

Gyermekbarát szálloda, négycsillagos minőség

Park Hotel Ambrózia

Háromcsillagos szálloda, családias szolgáltatásokkal

Aqua Line Apartmanház

Önellátó apartmanok csendes környéken, a Hungarospa közelében

Angyal Panzió

Frissen felújított családias panzió, hangulatos Tokaji borozóval

Admirális Panzió

Hajdúszoboszló központjában, egész évben nyitva tartó panzió