Privilege kártya átalakított előnyei 2017.02.01.-től
Köszönjük, hogy bizalmával rendszeresen megtisztel minket és időről időre ellátogat hozzánk! Azért, hogy Ön még inkább élvezhesse a kiváltságosok előnyeit, átalakítottuk az arany kártya nyújtotta kedvezményrendszerünket!

Kedves Vendégünk!

 

Köszönjük, hogy bizalmával rendszeresen megtisztel minket és időről időre ellátogat hozzánk!

Azért, hogy Ön még inkább élvezhesse a kiváltságosok előnyeit, átalakítottuk az arany kártya nyújtotta kedvezményrendszerünket!

Ezen túl a 10 %-os szálláskedvezmény helyett olyan ingyenes szolgáltatásokat valamint extra  szolgáltatások árából nyújtandó engedményeketkínálunk, melyre csak Privilege vendégeink jogosultak! Engedje meg, hogy tájékoztassuk a megújult kedvezményekről:

Foglaljon szobát szállodánkba közvetlenül elérhetőségeink egyikén (Tel: 06 52 271 431; e-mail: foglalas@hotelaurum.hu) és élvezze a kiváltságosoknak járó megkülönböztetett figyelmet:

-    a csomagár 12 %-át jóváírjuk az extra fogyasztások értékéből

-          Ingyenes korai szobaelfoglalási lehetőség 12:00-tól

-          Soron kívüli bejelentkezés

-          Soron kívüli kijelentkezés

-          Ingyenes wellness használat érkezés napján 11:00 órától elutazás napján 15:00-ig

-          csomagszoba biztosítása

Az igénybe vétel feltételei:

1.)    A kedvezményre továbbra is csak közvetlen foglalás esetén jogosult!

2.)    Megszűnik az eddigi 10 %-os árengedmény a csomagárból!

3.)    Más kedvezménnyel nem összevonható a Privilege kedvezmény, kizárólag szállodánk által hirdetett csomagok foglalásakor érvényesíthető!

4.)    Az új kedvezményrendszer 2017.02.01-től kerül bevezetésre, a Privilege kedvezmény automatikusan módosul a fentiek szerint.

 

Bízunk benne, hogy Ön is kihasználja majd Privilege kedvezményeit a jövőben és hamarosan ismét szállodánkban köszönthetjük!